måndag 30 april 2012

SKYDIVE


Bilderna är lite i oordning men det får ni stå ut med :) Nathalie kom med en ide om att kanske hoppa fallskärm om det är fint väder i helgen...strålande sol så vi tog oss ner till NZONE och bokade tid halv 3 :) Lite introvideos och information innan vi satte oss nervösa och uppspelta i bussen som skulle ta oss ut till fältet. 



Ute vid fältet fick vi vänta ett tag men det var så fint väder så det gjorde inget :) 


Nu börjar vi bli nervösa!!
 


När vi var klara med allt hade vi varit borta i ca tre timmar och solen lyste fint över bergen :) Det är mest kort på Nathalie för hon var den som hade en kameraman. Men vi hade turen att få kort på Tobias ändå :) 


Inne i planet (som var pyttelitet och vi fick åka bak och fram) var vi jääävligt nervösa!! Det blev bara högre och högre och högre och vi skulle upp till 4000 meters höjd. 





Så. Hur F*N känns det? När de öppnade dörren (Nathalie och Tobias var sist ut) så började Nathalie nästan gråta igen haha. Ni som sett videon när vi hoppar bungy  - ja ungeför den reaktionen var det, men det var inte lika läskigt. Så fick man luta sej mot sin person så gungade de...ready..set...go HOPP!! HÄFTIGASTE känslan som finns. Och det var ännu coolare när det var dags att ha ut armarna och man kunde njuta av att se denna underbara utsikt. Det var ISKALLT där uppe och som ni ser på kortet fladdrar ansiktet rätt bra haha! Det var svårt att le mot kameran utan att kinderna blåste bort. 


Vi föll i ca 45 sekunder (inte minuter som jag råkade skriva på facebook haha) och det var helt fantastiskt. Vi var inte alls rädda i luften för det känns som att man åker sakta ner. 



"Jack! Im flying!"



Dags att väckla ut fallskärmen och i ungefär 5-7 minuter (tror jag...) åkte vi ner över landskapet innan det var dags att landa.



Lagom adrenalinkick...


VI LEVER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar