måndag 8 oktober 2012

Hej då vinter!


Igår söndag så var det sista dagen för Remarkables skidbacke. Och Tobias avdelning firade och avslutade säsongen på en båt som de hyrt och han fick ta med sig en person, så jag hakade på :) Båttur på lite mer än en timme, pizza och gratis dricka, mumsigt värre! Här har vi Tobias, Jaden, Tyler, Sean och Harry! :) Jaden och Tyler går med Tobias i skolan. Glada pöjkar!


Underbar utsikt när solen gick ner :) 


Mycket skratt blev det, var riktigt trevligt :) Jaden och Tyler är inte riktigt kloka så det blir ofta att man skrattar åt dom :P Vi satt och tittade ut på alla SJUKT STORA hus som fanns efter sjön, det går inte beskriva vad löjligt stora de är...


Sean, Stefanie och Nathalie =) England, Tyskland och Sverige!


Fina, bästa Karina!


Efter båten blev det lite utgång och vi introducerade dem till svensk cider!! NOM NOM!



Haha, som jag nämnde så är de inte kloka. Tyler tog bartelefonen och ringde hem till sina föräldrar. Säkert mycket uppskattat av både bar och päron..men han blev lite nojig när jag lurade i honom att baren nu kan kolla upp numret på räkningen och skicka räkningen tills hans föräldrar haha! Återstår att se ;) 


NZ SKI! Gissa vem som är chefen?? Blå kepsen längst fram. (Han vi var på cowboyfest hos förut) Seriös avdelning...snowboardmänniskor! Inget riktigt yrke, eller hur ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar