måndag 29 oktober 2012

Roadtrip!


YEY, Roadtrip och Nathalie sitter fram med Sean som kör. I baksätet har vi Tobias, Chris och Olga som bor tillsammans med Sean. Vart vi ska? Till Glenorchy som ligger 4.5 mil utanför Queenstown. Mest för att komma iväg och se något annat :) De har spelat in mycket av Sagan om Ringen i denna lilla by och det kunde man se lite när vi var där.. svårt att visa på bild dock :) 


Vi tog en promenad på kanske 1 och en halv timme genom landskapet och solen sken :) Underbart vackert och solen gjorde det bara bättre!


Chris, Tobias och Sean i het diskussion. Eller inte. 


Se, man kan nästan se Aragorn, Gimli och Legolas uppe på berget!!


Sean hade för sej att de spelade in en scen från andra filmen här, ni vet den när Frodo ser ansikten i vattnet och ramlar i och Gollum drar upp honom. 


Nämnde vi att det var vackert? Det var andra gången vi träffade Olga och Chris, mötte de en snabbis på lördagen. Supertrevliga människor och världens bästa dialekter haha, man blir glad bara av att lyssna på dem. Speciellt Olga som pratar med JÄTTErysk brytning blandad med irländska/skotska (då Chris är från Skottland blir det mycket blandat haha) helt underbart att lyssna på haha. Det låter som att hon skämtar men det gör hon inte. Och Chris som har brittisk/skotskt/irländsk/you name it. Wunderbart!



Efter promenaden förtjänade vi MAT. Alltså, perfekt dag. Vi grillade korv, kött och kyckling med sallad, ciabatta massa olika såser. Och inte förglömma. Nathalies nya favoritöl. 


Men nåt man glömt om sommaren. HELVETES JÄVLA MYGGJÄVLAR!!!! Och de hemma är INGENTING mot skiten här. Googla sandflies ska ni få läsa. De biter så man blöder. Nathalie håller på å bli galen för hon hade flipflops och fötterna är helt sönderbitna! GAH! (Sen att jag oxå tackade nej till solskyddsfaktor och brände mig var ingen nyhet..)



Ja, lite sådär på hemvägen åkte i förbi lite vattenfall, lamm som vilar i solen och underbar utsikt. Vi avslutade med att äta godaste glassen på stan och köpte utländsk läsk på godisaffären. Tack och hej, välkommen sommar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar