lördag 22 december 2012

Auckland!


Äntligen är det dags! Att flyga till Auckland för lite minisemester =) Nathalie jobbade till 13 idag sen åt vi mumsig lunch med James som var så snäll och skjutsade ut oss till flygplatsen. Väl på flygplatsen satt det bra med en drink..den blåa smakade i princip bara vodka och den gröna bara ananas! :P 20 min senare satt vi på planet! Ska bli så skönt att se något annat än QT..

Flygresan tog ca 2 timmar och är det inte fantastiskt att varenda jävla gång man flyger sitter de en unge i sätet bakom som skriker. Slår aldrig fel. 

Det gick otroligt smärtfritt att ta sej hit, bussen till stan gick precis utanför flygplasten och stannade precis utanför vandrarhemmet vi bor på. Bor på XBase och är hur stort som helst...10 våningar och vi bor på våning 9... 375 dollar för 5 nätter. Mitt i smeten på Queen street!


Skytower!! Utsikten från vårt rum..fast kortet är taget från marken :P 


MAT!!! Hittade ett thaiställe som var SÅ JÄKLA gott. Och halva priset mot hemma och dubbelt så mycket mat. Något vi redan insett, fy fan vad Queenstown är dyrt. 


En liten promenad i stan efter maten, men vi är helt slut så det blev en kortis till hamnen och sen tillbaka och nu sitter vi här och somnar snart sittandes båda två! Får se vad vi hittar på imorgon =) 

God natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar