söndag 19 augusti 2012

Ledig söndag! :)


Idag har vi haft ledigt tillsammans och vilken härlig dag :) Härlig sovmorgon (veckans enda) och vi tittade på Ice Age 3 och åt brunch med pannkakor och sylt.YUM! Sen var frågan; gymma eller inte? MEN vi tog oss dit och fan vad jobbigt det var, haha. Svetten rann och hjärtat dunkade.. Men så skönt det var efteråt! Inte så man ångrar sig, gäller bara att ta sig i kragen! Skönt att man är två, då blir det lite lättare!

Efteråt blev det lite shopping i det utbudet som finns här i Queenstown. Det som är rätt bra är att det finns många snowboardbutiker så dom kläderna är så jäkla snygga även om de är dyra. Vi vill ha mycket bägge två. Jag hittade denna fina tröja med VOLCOM för 99.99 dollar, ca 500 svenska kronor så det var inte så farligt! Superbekväm och hur snygg som helst ;)




Svart och orange i lite halt material. Super!

Det blev även lite shopping till Nathalies pappa som fyller år snart så har handlar lite småsaker till han. Men skriver inte här vad vi köpt såklart :)


Något nya zeeländarna verkar gilla är leksaker i stora glasburar med klor så man kan spendera massa pengar på ngt man aldrig får. Det är vi duktiga på. Speciellt när vi är på biografen. Men har aldrig vunnit någon nalle. Men IDAG då jävlar tog klon en nalle på andra försöket! :) Så nu kan vår kamp mot maskinerna avslutas. För ack så mycket pengar vi gjort av...


Favoritsysslan när vi kommer hem. Ligga ner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar