söndag 20 januari 2013

Här har vi dom!


Även fast vi inte gör så mycket om dagarna har vi det ganska bra. I lördags hade vi denna underbara sommarkväll efter en dag av regn. Lugn och skönt och då gör det inte så mycket att vi inte gör så mycket! 

I helgen skulle vi ha gått på en skateboard tävling och tittat men vädret gör det inte alltid så enkelt att göra saker i stan längre.. det regnade när vi var på gymmet på morgonen så vi struntade i att gå dit.



Något vi hämtat ut i helgen : Våra biljetter!

Kameler kanske inte är rätt symbol för dit vi ska åka men ;) Vi har bokat biljetterna genom STA (Student travel agency) och allt gick så jäkla smidigt. Killen som hjälpte oss var grym och fixade en väldigt bra resa till oss. Vi åker från Auckland den 14 oktober och flyger till Kuala Lumpur innan vi landar i London för att sedan komma hem till Arlanda. SÅ mycket smidigare än när vi åkte hit :P Plus att vi får några timmar på vardera flygplats för lite taxfree shopping WOHO! Så vi tänkte åka till Auckland den 14 oktober och ha en heldag där, så vi kortar ner resan lite, så det inte bli en flygbyte till utan vi hinner göra ngt annan emellan. i älskade ju Auckland så det passar oss väldigt bra :) Det den vise Mark på STA oxå lyckades fixa var en gratis resa till London när vi bokade med dom. Inte helt fel!!

Så nu känns det inte så himla långt kvar :) Snart ses vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar