söndag 20 januari 2013

Impulsshopping


Idag har vi haft söndag och efter ett brutalt bra träningspass igår så sket vi i gymmet idag och gick ner på stan istället. Men på vägen ner möter vi en hund som inte alls ser frisk ut, smal som en sticka och haltar så vi försöker få tag på någon form av animal control... det tog oss nåra timmar (!!) att hitta rätt men tillslut fick Tobias tag på någon som var väl medveten om den där hunden och den planerades att avlivad snart. Skönt det iallfall, den såg inte frisk ut!!

När vi kommer ner på stan så var Nathalie sugen på att köpa ett par nya Converse med Batman motiv som hon sett på internet, och nu hade vi sett att en butik i stan hade dom. Men det var inte alls det motivet som jag mindes det så jag sket i det (och upptäckte på internet att herregud vad många coola motiv det finns, gäller bara att hitta!!) så vi gick vidare. Igår såg vi ett par coola skor så jag köpte ett par till Nicky =) Kan inte visa bild eftersom jag vill överraska honom! Ett par gröna blev det iaf :P 

Tobias hittade ett par jättefina jeans för endast 70 dollar i en outlet butik, som han var nöjd med!

Vidare ut mot Frankton för lite lunch (som blev lite av en besvikelse) lite mathandling och sedan in till stan igen. Vi hade ingen riktig lust att åka hem så vi tog ett varv på stan där Tobias hittade en skjorta inne på Rib Curl! :) Så fin han är nu ;) 


Nathalie gick in i den underbara butiken Lululemon där de har träningskläder gjort av moln (så bekväma är de) och köpte på sig lite saker där inne inna vi tog oss hem och Nathalie fick sin dagliga tupplur :P 

Nu ligger Tobias och pluggar och Nathalie läser en av de flera böcker som kommit på posten - just nu - Edward Finnigans upprättelse! Tipsar, riktigt bra!! Vi har även hunnit se filmen The Grey och The Lincoln Lawyer. MYCKET bra filmer. 

Så, det var våran helg! Puss på er :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar