tisdag 7 februari 2012

Bungyjump!


Ja, hur gick detta till da? Vi hade en underbar dag pa stan och ville gora ngt sperciellt. Forst ville vi gora River Board Surf men da missade vi precis den sista bussen.. Sa Tobias foreslog att vi skulle hoppa Bungyjump! Efter mkt om och men lyckades Nathalie bli overtalad och 15 minuter senare var vi pa vag mot Kawarau Bridge som ar 43 meter for att hoppa Bungy!! GALET!! Bussresan tog ca 25 minuter och det var sjukt vackert dar. Och Nathalie ar GALET radd...


En triggad Tobias och en livradd Nathalie pa bussen..



Manga som vill!



En uttorkad sjo pa vagen..







Detta ar da bron vi hoppa ifran. Vackert va? Vi hoppade tandem och Nathalie angrade sig nar de stallde sig upp. Nathalie borjade grata men det hjalpte inte, gick inte att backa for det var no refund!! De som jobbade dar var roliga och ratt pedagogiska, (eftersom Nathalie faktiskt hoppade). Men hon har ALDRIG varit sa radd i hela sitt liv. Vi valde att hoppa sa vi hamnade i vattnet. Och fallet var helt otroligt! Det tyckte vi bada tva! Ingen var beredd pa vattnet sa vi fick kallsup bada 2, haha. Sen var det bara att skrika och tjoa!







Jag gjorde det!! Vi kopte bilder och DVD efterat, var valdigt fina bilder och rolig dvd. Bilderna kommer upp sen, vi maste scanna in dom forst!







Detta fick vi efterat!




1 kommentar:

  1. Duktisar! Att våga ta språnget, att övervinna dödsskräcken, att kliva över kanten. Ja,jag fattar inte hur ni ens kan tänka tanken. Men känslan efteråt är nog stor.

    SvaraRadera