onsdag 4 januari 2012

Framme i NZ!! Vandrarhemmet The Black Sheep



Middag, nattmacka å fruskot. Goda som fan ;)
Yey, framme. FINALLY!! Bara tre dygn senare. Inte direkt en resa man gör för en veckas semester...Vi tog en taxi men en trevlig kvinna (och nu inser Nathalie vad svår deras dialekt är, fattar ju ingenting...) till The Black Sheep Backpackers Lodge. NZs stora rugbylag heter typ The Blacks å det ska (tydligen) finnas 80 miljoner får här (men vi har inte sett ett enda...VAR är dom??). Det finns ju lite bilder i tidigare inlägg kring hur det ser ut, så tar vi egna bilder imorgon på hur det 'egentligen' ser ut. :) Men det var mkt likt bilderna, vi är nöjda med det. Förutom att vi räknat galet på priset så det var inte lika billigt som vi trodde men helt ok.
På övervåningen var det som en Lodge, alltså ett vardagsrum..och det verkar mest va rätt unga personer som bor här så det var full rulle när vi kom hit. Nathalie skulle ljuga om hon sa att hon inte blev livrädd. Ni som känner mig vet ju hur jag är med mkt nya sociala människor, haha. Så det blev några tårar inne på rummet, men once they var out, var det lugnt. Jag fick bara lite panik sådär på andra sidan jordklotet...:) Vårt rum är helt ok, ligger på marknivå. Vi delar badrum och kök men det är väldigt fräscha utrymmen. Vi håller på å försöker få tag på ett temporärt boende, så idag var vi på jakt efter massa telenummer till folk som hyr ut. Vi har några trådar ute så vi får väl se hur länge vi blir kvar här! Vi hade iaf planerat till den 15e...
På lördag är det filmvisning här, gratis popcorn ;)

1 kommentar:

  1. ...och Sverige vann med 3-2 efter straffar. Pust! Nu i VM-final. Vad är nationalsporten i NZ? Ni ser oförskämt pigga ut efter resa och uppslitande fullrull på vandrarhemmet!

    SvaraRadera