tisdag 3 januari 2012

På väg!!




Trötta i London



Fina blommor på flygplatsen i Bangkok


Sushidags i Australien. Goda som satan!! :)





Trött å varm nos i Thailand, där vi fick vänta över en timme..




Vi ser rätt nöjda ut i början av den 22.5 timmars flygning som skulle sätta spår på rumpa å nacke! :P





Gott bröd på den italienska resturang vi åt på i London.






Tobias




Vill ha!!!





Nyförlovade i London!






Jag och min nya kompis Benke..


















PHEW, gissa om vi är trötta!! Just nu är kl 7.22 i Australien, alltså ca 21.22 hemma, enligt Tobias dator...

just nu ligger Tobias på golvet vid gaten och försöker vila. Vilket inte går så bra. Inget går bra för stackarn just nu. Resan mellan London och Sydney tog 22.5 timmar och Tobias lyckades knappt sova alls, vilket har gjort att vi har haft lite småtjafs, men inget som vi inte klarar av! :) Just ja, för er som inte vet...vi förlovade oss på vägen hit!! I bilen på väg till Arlanda, poppade vi en flaska champange vi fått av min pappa.





Kl 8.45 lokal tid åker vi med det näst sista flyget till Wellington. Men vi kan ta resa för resa...

Arlanda - London! Den resan var lätt om vi jämför. Rätt pigga och det tog bara 2 timmar och 40 min. Jävligt stor flygplats, busstid 10 min mellan terminalen och planet. Vi hade tänkt att åka IN till London och gå på nå gata för vi skulle ha 5 timmar innan planet till Sydney skulle gå, men det blev förseningar och grejer så det hann vi inte med...Så vi åt lite mat på flygplatsen och köpte lite småsaker!



SEN, mina vänner...kom resan från la hellveteh. 22 komma 5 jävla timmar på ett plan. Med en mellanlandning i Bangkok, så lite hemmakänsla fick man ju ;) Men nej, det var kvaft och nu började vi bli riktigt trötta...10.5 timmar senare kom vi fram till Australien. Tobias fick en vän på planet som kom härifrån, Tim, som pratade glatt med Tobias, de gånger han fick en syl i vädret, haha.

OCH. VI. SÅG. EN. KÄNDIS. How awesome!! Tobias tycker kändis är fel ord, men Nathalie anser att är man känd är man känd, haha. Det var en skådis som heter Henry Rollins och är med i Sons of Anarchy, en serie om ett MC gäng i USA. Och Nathalie älskar den serien, alltså är killen känd. Han är oxå med i ett punkband som heter Black Flag (sångare) och reser runt och gör olika förestälningar, alltså; känd.

Nu är vi trötta, skitiga (trots babywipes och tandborstar) och har 2 flygresor kvar. En till Wellington på fem timmar, sedan flyger vi till Queenstown i ca 2 timmar. Inte så långt kvar med andra ord....

Ja, vi skulle kunna skriva massor egentligen...men vi mår bra, vi har inte tappat bort ngt än så länge och inte blivit av med ngt i tullen. Nathalie är dock jävlgt nervös inför att visa upp sitt visum i QT, för jag tror (eftersom jag är paranoid) att de kommer säga att jag inte får komma in... Men nu ska ni få se lite bilder!!

Fint på italiaaa

2 kommentarer:

  1. Skönt att det gått bra! O fan va kul att ni har förlovat er! Jippi! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till er förlovning!! Förstår dock hur ni känner er efter en så lång resa. Passar in på det norrländska uttrycket "man känner sig totalt schlabank". Fortsätt kommentera, det är jättespännande att öppna bloggen. Här hemma rasar snön ner, ca 30-40 cm bara idag.

    SvaraRadera