fredag 6 januari 2012

Lite allmänt

Just nu är det fredag här å kl är halv sju på kvällen å Nathalie väntar på Tobias som är på väg från skolan...hur det går får han skriva sen :)

Idag har det varit en rätt jobbig dag för Nattis...tydligen är den mobilen ja har nu låst till qomviq så kan inte fixa nz nummer...får se hur det löser sig...å har lite oro över att va borta så länge från Sverige.

Annars idag var N på en typ arbetsförmedling och hämtade ett formulär så ja kan skriva in mig i typ en workpool. Men det fanns inget socialt arbete utan fick tipset om att kontakta de ställerna själv. Det finns tydligen en förmedling här som jobbar med misshandlade barn, kanske det skulle vara något. Så idag när det var gjort å Tobias var i skolan tog jag en promenad längst vattnet å la mkg å sola å läste. Försökte slappna av i allt som snurrar i huvudet. Gick hyfsat, tog mig in till stan där det var marknad å livemusik, så låg på parkgräsmattan å lyssnade på gamla dängor bland massa folk det var rätt mysigt :) Tobias messa om att skolan drog ut på tiden så gick tillbaka till vandrahemmet vid fyra..

Vädret här är som en toppen dag under Svensk Sommar. Är det molningt kan det bli lite kyligt men oftast varmt :) Prismässigt är det nästan exakt som i Sverige, varken mer eller mindre. Människorna (som kallas KIWIS, hur sött är inte det??) är nog det trevligaste folkslag jag stött på. Känns bra när man måste lösa stora saker på engelska... :P

Imorgon ska vi kika på ett rum som vi kanske ska hyra!

Mer bilder kommer i nästa inlägg :) Ville bara säga hej!

1 kommentar:

  1. Jag kan förstå Din oro, men du ska se att det känns bättre när ni "kommit in i" sättet att leva och ni börjar få rutiner. Håller tummarna för att det ordnar sig..!

    SvaraRadera